SmartWiskunde & ProLearn

Onderzoek toont aan dat een slimme leeromgeving die de stappen van een leerling volgt en direct hints en feedback geeft, effectiever is dan een leeromgeving die geen of alleen op het eindantwoord feedback geeft.

Dit principe vormt de basis van onze ProLearn-techniek. En die technologie vormt de basis van het EduHint-leerplatform. Door slimme data-analyse sluiten tempo, niveau en hoeveelheid studiemateriaal zich continu en automatisch aan bij het niveau en de leerstijl van de leerling/student. Zo wordt leren effectief en aantrekkelijk en zet hij makkelijk de volgende stap in leren!

SmartWiskunde is de enige wiskundemethode met een écht blended leerconcept. Het lesmateriaal bestaat uit het online leerplatform gecombineerd met een aantrekkelijk en compact leerwerkboek. In ons intelligente online leerplatform combineren wij de kracht van ICT met effectieve leerstrategieën. Deze mix biedt voordelen en zorgt daarmee voor een hoger leerrendement.

Het intelligente wiskundeschrift

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar SmartWiskunde! De wiskundemethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!