Highlights

SmartWiskunde highlights

SmartWiskunde is geschikt voor alle niveaus en leerjaren van het vmbo en de onderbouw havo/vwo. Het lesmateriaal voor leerjaar 1 en 2 van vmbo basis, vmbo kgt en havo/vwo is al beschikbaar. Leerjaar 3 van het lesmateriaal is voor alle niveaus in ontwikkeling.

Grip op leren

SmartWiskunde biedt grip op leren. Slimme data-analyse met behulp van de ProLearn-techniek verschaft inzicht in individuele leerprocessen en groepstrends. Via het docentendashboard volg je de voortgang per leerling tot in detail. Met deze inzichten bereid je slim en eenvoudig de lessen voor en stuur je het leertraject van de klas of van elke leerling bij.

Stapsgewijs met hints en feedback

SmartWiskunde geeft leerlingen directe hints en feedback. Leerlingen werken opgaven digitaal in stappen uit, begeleid door specifieke hints en directe feedback. Niet alleen op het eindantwoord, maar op elke tussenstap!

Adaptief en op maat

SmartWiskunde is compact en compleet. Het lesmateriaal is overzichtelijk met duidelijke leerdoelen. Er is geen overdaad aan onderwerpen en opgaven en er is ruimte voor eigen inbreng.

Optimale ondersteuning

SmartWiskunde ondersteunt optimaal. Elke school, elke klas en elke leerling werkt anders. Via heldere lesplannen, trainingen en goede support helpen we leerlingen en docenten waar nodig.

Highlights

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar SmartWiskunde! De wiskundemethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!