Highlights

SmartWiskunde highlights

SmartWiskunde is beschikbaar voor de onderbouw van vmbo basis, kgt en havo/vwo. De methode biedt eindeloos doelgericht oefenen op eigen tempo, grip op de voortgang, strapsgewijze hints en feedback. Ons supportteam staat altijd klaar voor ondersteuning op maat.

Grip op leren

SmartWiskunde biedt grip op leren. Slimme data-analyse met behulp van de ProLearn-techniek verschaft inzicht in individuele leerprocessen en groepstrends. Via het docentendashboard volg je de voortgang per leerling tot in detail. Met deze inzichten stuur je eenvoudig bij.

Stapsgewijs met hints en feedback

Leerlingen werken opgaven digitaal in stappen uit, begeleid door specifieke hints en directe feedback. Niet alleen op het eindantwoord, maar op elke tussenstap.

Adaptief en op maat

De adaptieve methode bepaalt op basis van score of de variant (B) na elke opgave (A) of er nog een variant aangeboden wordt . Na 4 opgaven voldoende (80% of hoger) door naar het volgende leerdoel. Bij onvoldoende score volgt een variant van dezelfde opgave.

Optimale ondersteuning

Support ondersteunt optimaal en op maat. Elke school, elke klas en elke leerling werkt anders. Direct vanaf de start staan wij klaar. Op afstand, maar ook met trainingen bij jou op school.

Highlights

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar SmartWiskunde! De wiskundemethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!