Wiskunde in de schijnwerpers

Wat maakt SmartWiskunde zo bijzonder?

De methode is compact en compleet. Het lesmateriaal is overzichtelijk met een verdeling van lesstof in duidelijke leerdoelen, ruimte voor herhaling en opbouw in complexiteit. En er is ruimte voor eigen inbreng.

Door de inzet van techniek ondersteunen we bij het creëren van een optimaal leerproces voor elke leerling. Als docent kun je vorderingen volgen en inzichten en resultaten gebruiken om lesplannen op maat te maken. Voor de hele klas of per leerling. Zonder dat hier veel kostbare voorbereidingstijd in zit.

Ook praktisch zorgen we voor grip op leren. SmartWiskunde geeft leerlingen direct hints en feedback bij het digitaal uitwerken van opgaven. Leerlingen zien hun vorderingen en kunnen altijd gericht verder.

De afstemming van digitaal op boek maakt dat je moeiteloos wisselt van werkvorm. Zo komt de meerwaarde van digitaal nog beter tot z’n recht. Een blended insteek die zowel leerling als docent ondersteunt en ontzorgt.

Kortom: SmartWiskunde is een praktische, actuele en uitdagende methode wiskunde voor alle niveaus en leerjaren van het vmbo en de onderbouw havo/vwo.

Download nu de brochure en lees verder over SmartWiskunde.

Het intelligente wiskundeschrift

Download de digitale brochure en lees hoe je effectief kan leren met SmartWiskunde!

Download brochure

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar SmartWiskunde! De wiskundemethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!