Wat is SmartWiskunde?

De beste combinatie van ICT en wiskunde

3

Compact maar compleet

De inhoud van SmartWiskunde is opgedeeld in logische compacte leerlijnen per niveau (vmbo-b, vmbo-kgt, havo/vwo).

Elk niveau bestaat uit onderwerpen met een verzameling van specifieke leerdoelen. Elk onderwerp bevat een pakkende introductie, voorkennis, theorie, oefenopgaven, herhaling, gemengde opgaven en toetsing. Door genoeg afwisseling in theorievormen en opgavesoorten blijft elk onderwerp uitdagend en boeiend.

Lees verder

Methode op maat

Als docent kunt u het lesmateriaal van de methode volledig naar wens arrangeren. U bepaalt de volgorde en hoeveelheid van het lesmateriaal. U bent leidend, niet de methode.

Het lesmateriaal is ook gekoppeld aan de leerlijnen van methodes van andere uitgevers. Daardoor kunt u SmartWiskunde ook gebruiken als uitbreiding op uw huidige methode.

Lees verder

3

Het intelligente wiskundeschrift

Met SmartWiskunde versterken we bewezen didactiek met de beste mogelijkheden van ICT. Leerlingen werken digitaal – net als in een wiskundeschrift – stapsgewijs de opgaven uit. De intelligentie van SmartWiskunde herkent de gekozen strategie en stuurt waar nodig direct bij door het geven van waardevolle hints en feedback per stap.

Voor elk leerdoel en elk domein is de techniek afgestemd om de leerling optimaal te ondersteunen en het leerrendement te verhogen.

Probeer nu

Probeer nu!

Wilt u zelf de kracht van SmartWiskunde ervaren?
Bekijk de demo, vraag een proeflicentie of informatiepakket aan.