Nieuw in SmartWiskunde

3

Nieuw in SmartWiskunde

De afgelopen periode voerden we een aantal verbeteringen door in SmartWiskunde.
Hieronder een korte samenvatting.

Meer weten? Neem contact op met Thomas Winsemius.

 

1. Nieuwe weergave deelopgaven

Het is nu mogelijk om de deelopgave een voor een in beeld te tonen. Dit maakt het voor leerlingen duidelijker aan welke opgave ze werken. Klik op afbeelding 1 hiernaast voor een voorbeeld.

2. Nieuwe weergave Overzicht

Voor docenten is de weergave op het tabblad Overzicht aangepast. In het Klasoverzicht is nu nog duidelijker te zien welke leerling aan welk doel werkt en hoe ver hij is. Klik op afbeelding 2 hiernaast voor een voorbeeld.

3. Status opgave wijzigen

We hebben het voor docenten mogelijk gemaakt om de beoordeling van een opgave door SmartWiskunde aan te passen. Dit maakt het mogelijk om foutjes in de methode zelf direct te herstellen, erg handig! Klik op afbeelding 3 hiernaast voor een voorbeeld.

4. Meer snelheid

Door het lesgeven op afstand is het gebruik van SmartWiskunde flink toegenomen. Daarom gaven wij enkele stukken programmeercode in de leerlingomgeving een oppoetsbeurt. Dit verbetert de gebruikerservaring voor de leerling.

3

Meer weten? Stel hier uw vraag.

Jouw gegevens

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangenNee, bedankt

Jouw vraag

* = verplicht veld

Ik blijf graag op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws voor docenten en coördinatoren Wiskunde? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van SmartWiskunde.

Je bent aangemeld!

Share This