Nieuwe collega

Nieuwe collega: Karin den Daas

Vanaf 1 maart is Karin den Daas bij EduHintOVD werkzaam als opleidingsadviseur. Met Robin Mehl en Wout-Jan Waslander vormt zij een nieuw team. Samen gaan ze aan de slag voor het voortgezet onderwijs met de merken Kiem, PERSPECTIEF vmbo, SmartRekenen en SmartWiskunde. Voor SmartWiskunde maakt ook Thomas Winsemius deel uit van het team.

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?
Mijn naam is Karin den Daas. Bij Cito in Arnhem ben ik 18 jaar werkzaam geweest in diverse functies, maar altijd binnen het beroepsonderwijs. Het onderwijs heeft al langere tijd mijn hart gestolen. In mijn werk bij Cito kwam ik vooral veel bij hogescholen over de vloer. Altijd leuk om in een onderwijsomgeving te zijn en onderdeel uit te maken van het studentenleven.

Waarom EduHintOVD en waarom het vo?
Geruime tijd heb ik me ingezet om het onderwijs te verbeteren door te kijken naar toetskwaliteit, maar het lijkt me verfrissend om ditzelfde te doen met behulp van mooie lesmethodes en sterke merken als SmartRekenen en SmartWiskunde. De persoonlijke benadering van EduHintOVD spreekt me hierin erg aan. En om te werken in een, voor mij, nieuwe markt, namelijk het vo, geeft weer nieuwe energie.

Hoe kijk je aan tegen deze nieuwe uitdaging?
Ik heb er ontzettend veel zin in! De meeste collega’s heb ik al ontmoet tijdens een kick-off in Zwolle. Ik was onder de indruk van de goede sfeer en de humor die binnen het bedrijf hangt. Voelt goed!

Over welk onderwerp kun jij uren praten?
Veranderingen in het onderwijs;, zoals gepersonaliseerd leren of digitalisering in het onderwijs zijn onderwerpen waar ik graag over meepraat. Daarnaast zijn mensen in alle soorten en maten de meest boeiende wezens die er bestaan. En voor ontspanning luister ik graag naar (klassieke) muziek, maar dan houd ik liever mijn mond 😊.

Keer koffie drinken met Karin?
Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Karin den Daas


Karin den Daas

E: karindendaas@eduhint.nl
T: 06 82 73 33 22

Share This