Nieuwe collega: Lilian van Schaik

Welkom Lilian!

Sinds maart werkt Lilian van Schaik bij EduHintOVD als opleidingsadviseur voor SmartWiskunde. We stellen haar graag aan je voor!

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?
Ik ben Lilian van Schaik, 34 jaar en geboren in Bilthoven. Ik woon nu twee jaar in Ede samen met mijn zoontje Bram van 4 en Puck de agapornis. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als accountmanager in verschillende branches zoals de industrie, de ICT- en de evenementenbranche.

Waarom EduHintOVD en waarom het voortgezet onderwijs?
EduHintOVD spreekt mij aan vanwege de combinatie van werkzaamheden, het bouwen van (langdurige) relaties, de persoonlijke ontwikkeling en de (voor mij) nieuwe branche. EduHintOVD is stabiel en heeft een innovatieve kijk op het onderwijs. Gaaf dat ik daar nu een bijdrage aan kan leveren. Of het nu basis-, voortgezet of hoger onderwijs is, het is en blijft een belangrijke branche!

Hoe kijk je aan tegen deze nieuwe uitdaging?
Het is nu al heel erg leuk! Mede doordat de gesprekken met Marco, Charley en het team onwijs vertrouwd voelen en ik niet kan wachten totdat ik volledig up and running ben.

Over welk onderwerp kun jij uren praten?
Over heel veel onderwerpen raak ik niet uitgepraat. Van goede restaurants, een goede rode wijn, lekkere gin-tonics tot toneelstukken, dagjes uit en stedentrips. Ik vind zo verschrikkelijk veel dingen leuk!

Keer koffie drinken met Lilian?
Goed plan! Neem gerust contact op om kennis te maken.

Lilian van Schaik
E: lilianvanschaik@eduhint.nl
T: 06 82 87 43 84

Share This