EduHintOVD en het coronavirus

3

Maatregelen

Ook vanuit EduHintOVD (met de merken BRICKS, Kiem, PERSPECTIEF, SmartRekenen en SmartWiskunde) doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat we geplande bijeenkomsten verplaatsen of hiervoor in de plaats webinars organiseren, meer thuiswerken en fysieke afspraken ook online of telefonisch kunnen voeren.

Het betekent dus dat we telefonisch en per mail bereikbaar zijn voor al je vragen en support. Ook voeren we gewoon bestellingen uit.

Lesgeven op afstand

Ondanks dat docenten langzaamaan gewend zijn geraakt aan het geven van afstandsonderwijs, willen we docenten ├ęn leerlingen/studenten hierin zoveel mogelijk blijven ondersteunen. Ons online leerplatform is hiervoor uitermate geschikt. We helpen je graag een stap verder. Bekijk onderstaande berichten voor de mogelijkheden.

Ben je nog geen klant van EduHintOVD maar wil je graag verkennen wat we voor jou kunnen betekenen voor onderwijs op afstand? Bekijk dan de berichten op deze pagina of neem contact met ons op.

Contact

Neem voor vragen contact op met onze afdeling Support via onderstaande gegevens. Houd ook onze social media, website en nieuwsbrieven in de gaten voor verdere updates.

Heel veel succes in deze bijzondere tijden en laten we er samen voor zorgen dat we hier goed doorheen komen.

Coronavirus nieuws

Lockdown: we zijn er voor je!

Lockdown: we zijn er voor je!

Alle scholen moeten hun deuren sluiten de komende tijd. Voor jou als docent betekent dat (weer) volledig lesgeven op afstand. Een flinke uitdaging! Maar we helpen je graag.

Lees meer
Share This