Optimale ondersteuning

Optimale ondersteuning

Om het werken met SmartWiskunde eigen te maken en af te stemmen op uw onderwijssituatie, ondersteunen we u waar mogelijk. Zo bieden we opstartinstructies, evaluaties, gebruikersbijeenkomsten en snelle support.

Ook helpen we u met de registratie van leerlingen en docenten en het samenstellen van lesplannen. Zo zorgen we dat de methode optimaal op uw lessen aansluit.

Zelf ervaren?

Lesplan op maat

Elke school, elke klas en elke leerling werkt anders. Op basis van de situatie bij u op school en de mogelijkheden van SmartWiskunde stemmen we samen een lesplan af. In het lesplan houden we rekening met faciliteiten, beschikbare tijd, variatie in lessen, toetsing en herhaling. Zo heeft u houvast en een solide basis om mee te werken.

Zelf ervaren?

Gratis opstarttraining

Wanneer u met SmartWiskunde start, doen we er alles aan om deze start vlekkeloos te laten verlopen. We komen graag bij u op school langs om een opstarttraining te verzorgen. Tijdens de training vertellen we meer over de methode, hoe deze in te zetten is, hoe het online leerplatform werkt en we maken samen een lesplan op maat. Zo gaat u altijd goed voorbereid van start!

Zelf ervaren?

Inspiratiesessies

Om SmartWiskunde verder te ontwikkelen, gaan we graag met u in gesprek. We zijn benieuwd naar uw feedback. Tijdens het schooljaar organiseren we daarom diverse inspiratiesessies. Tijdens een inspiratiesessie leren we met en van elkaar. Door kennis en ervaring met elkaar te delen blijft SmartWiskunde zich ontwikkelen op basis van uw wensen.

Zelf ervaren?

Support

Om u optimaal van dienst te zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze supportafdeling. Omdat SmartWiskunde ontwikkeld wordt binnen ons eigen leerplatform EduHint kunnen wij direct met u meekijken en uw vragen meestal gelijk beantwoorden. Ook het toevoegen van een extra leerling of docent is snel geregeld.

Door onze expertise met onze methode SmartRekenen kunnen wij garanderen dat het platform stabiel werkt en nagenoeg geen storingen heeft.

Zelf ervaren?

Probeer nu!

Wilt u zelf de kracht van SmartWiskunde ervaren?
Bekijk de demo, vraag een proeflicentie of informatiepakket aan.