Grip op leren

Stem lessen eenvoudig af op de behoefte van de leerling

3

Doelen stellen

In SmartWiskunde stelt u als docent de doelen voor een bepaalde periode. Dit kan zowel per klas als per leerling. Hiermee brengt u structuur aan. Binnen het doel kan de leerling in zijn eigen tempo werken.

Naast de leerlijn van de methode kunt u ook zelf doelen samenstellen en zo leerlijnen creëren. Hiermee maakt u een lesplan op maat.

Lees verder

3

Inzicht tot in detail

Via het docentendashboard ziet u de vorderingen binnen het doel. Door middel van slimme attenties ziet u direct de aandachtsgebieden per klas of per leerling. Zo weet u welke leerlingen extra aandacht verdienen en welke stof u extra kunt behandelen.

Door in te zoomen ziet u de uitwerking van een leerling, inclusief alle tussenstappen. Hiermee krijgt u heel specifiek de problemen in kaart en gaat u lesgeven op maat.

Lees verder

3

Gericht bijsturen

Op basis van het inzicht dat SmartWiskunde geeft, houdt u tijd over om gericht te bepalen hoe en waar u bijstuurt. U geeft bijvoorbeeld een extra instructie, plant de leerstof nogmaals in of differentieert uw klassen nog verder.

Zo helpt SmartWiskunde u om de lessen af te stemmen op de behoefte van elke leerling binnen een klas. SmartWiskunde verhoogt daarmee de leeropbrengst.

Lees verder

3

Verrijken met eigen materiaal

Om SmartWiskunde nog completer te maken en af te stemmen op specifieke behoeftes van uw leerlingen, kunt u het bestaande materiaal verrijken met eigen theorie, video’s of presentaties. Zo sluit de methode nog beter aan bij uw leerlingen en stemt u de inhoud af op uw manier van lesgeven.

Probeer nu

Probeer nu!

Wilt u zelf de kracht van SmartWiskunde ervaren?
Bekijk de demo, vraag een proeflicentie of informatiepakket aan.